(9)

Elefantsymfonien

audiobook & e-book


Elefantsymfonien er en mørk og bevÌgende barndomsskildring om urimelig kÌrlighed, fremmedgørelse og musikalsk hengivenhed. Og om venskab, der müske overlever alt.

Agnes, Kristian og Miika vokser op i den svenske købstad SÜdertälje i 80'erne. De har ikke meget tilfÌlles, men deres unikke musikalske talent bringer dem sammen. I fÌllesskab med den tidligere verdenskunstner og musiklÌrer Frank Leide udgør de Bretzel-ensemblet. Først spiller de i kirker og ved mindre koncerter, men snart für de den store verden at se. Spørgsmület er, hvem Frank Leide i virkeligheden er: En tryg faderskikkelse, nür forÌldrene svigter, eller den, der vil udgøre det største svigt i deres liv?

Med sin suverÌne evne til at gestalte komplekse karakterer, har den svenske succesforfatter Karin Smirnoff skrevet en rü og hjerteskÌrende roman om tre musikalske vidunderbørns møde med en grum og ubarmhjertig virkelighed. Elefantsymfonien er en fortÌlling om en urimelig kÌrlighed, men ogsü en fortÌlling om ubrydeligt venskab og mod.


Narrator: Mathilde Eusebius
Duration: