(49)

En annan del av mig

audiobook & e-book


Allt som Anna Svensson har drömt om har hon förlorat. Efter flera misslyckade IVF-behandlingar har pojkvÀnnen Peter lÀmnat henne för en annan kvinna. Kvinnan i lÀgenheten bredvid. Dessutom har hennes mormor Alvas bortgÄng triggat igÄng Ànnu en alkoholtyngd period för hennes mamma. Alva Àlskade aldrig sin dotter och vÀgrade konsekvent att svara pÄ frÄgor om sin familj eller vart hon kom ifrÄn. Varför var hon egentligen sÄ kÀnslokall?

NÀr det uppdagas att en del av arvet efter Alva bestÄr av hennes förÀldrahem i norrlÀndska VÄgabyn bestÀmmer sig Anna för att Äka dit. Kanske finns dÀr nÄgon som vet mer om hennes slÀkt? I det lilla samhÀllet trÀffar hon snart den envisa ÄttionioÄringen Evert, som helt klart vet mer Àn han lÄtsas om, och den unga bonden Jonas, som gör sitt bÀsta för att hÄlla Evert vid liv. Det rÄder inga tvivel om att nÄgot mÄste hÀnt Annas mormor nÀr hon bodde i VÄgabyn, men vad? Och kan sökandet efter Alvas historia leda till att Anna Àntligen hittar rÀtt i sin egen?

Emelie Joners, född 1979, Àr en svensk författare, förskollÀrare och lantbrukare frÄn GÀstrikland. Hon Àr numera bosatt i JÀrvsö och debuterade Är 2021 med romanen "En annan del av mig". Den tryckta utgÄvan av boken Àr utgiven pÄ förlaget Ekström & Garay.


Narrator: Malin Janlöv
Duration: