(0)

En piges mund - erotiske noveller

E-book


Bølgerne gled op over Amaras ben, ømt slikkede de hende, kyssede, for sü hurtigt at trÌkke deres saftige lÌber tilbage fra hendes underliv. Amara spredte benene, gravede numsen dybere ned i det eftergivende sand og stønnede, ventede pü det nÌste flygtige kys. Hun var alene pü en strand ved navn Boca Chica, En piges mund.

Amara var nÌsten døset hen, da en spansktalende, melodiøs stemme nüede frem til hende og spurgte, om hun ville købe nogle østers. Der var noget bekendt ved stemmen. Hvem var det mon?

LĂŚs ogsĂĽ Overtid og Squash.

Siden 1984 har Cupido hver müned udgivet et magasin sprÌngfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er reprÌsenterede. LÌserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinÌrt, nür Cupidos lÌsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glÌde, legesyghed og nydelse.