(0)

Flugtens forseelser

E-book


"Han trak sig lidt vÊk fra hende, da han fornemmede hendes tÞven. Han sÄ ud over haven og talte nÊrmest for sig selv. "I halvandet Är sov jeg hver nat et nyt sted. Jeg var sikker pÄ, jeg blev forfulgt og at jeg var til fare for alle dem, som kom i nÊrheden af mig. Den ensomhed, jeg oplevede i nÊtternes kulde, har aldrig rigtig sluppet mig, og jeg var bange for, at det ikke kunne ske. Med dig fÞler jeg det muligt. Det er svÊrt at forklare, men kan du forestille dig, hvordan det er ikke at have noget blivende sted
 hvordan
" Hans hÊnder fÊgtede hjÊlpelÞst i luften, han rynkede panden, manglede ord og gentog sÄ de forlÞsende "ikke noget blivende sted".

Der er flere end Ă©n mĂ„de at flygte pĂ„, og tusind ting at flygte fra. De to historier i Lene Baggers "Flugtens forseelser" kredser begge om flugten som tema. Flugten fra fortiden og fra en selv, men ogsĂ„ den egentlige flygtnings liv og vilkĂ„r i Danmark i 1990‘erne.

Lene Bagger er en dansk forfatter, der har udgivet en lang rÊkke romaner og ungdomsbÞger. Flere af Lene Baggers bÞger er skrevet til lÊsesvage unge og voksne, og nogle kan ogsÄ bruges til danskundervisning af udlÊndinge.