(0)

Ja-lagen

E-book


NÀr tre bokstÀver gÄr upp i rök..

Jag Àr nyfiken pÄ vad som hÀnder nÀr Jantelagens negativa energi söker sig till sin positiva motpol och vi skapar rum för JA-LAGEN! Vilken blir skillnaden för dig och mig i vardagen?

Ja-lagen handlar om din unika chans att i varje stund medvetet vÀlja förhÄllningssÀtt.

Citat ur förord

”Carin berĂ€ttar om vad hon gjort, visioner och mĂ„l och sĂ„ om JA-lagen! Jag bara njuter - det Ă€r som ljuv musik i mina öron och jag tĂ€nker - va underbart om hon skriver den typen av bok - dĂ„ behöver inte jag. Under alla Ă„r sedan jag började tĂ€vla har jag lĂ€rt mig ignorera Jante och idag skulle jag vilja pĂ„stĂ„ att den inte finns i mitt liv och det underlĂ€ttar en hel del!”

I Bokpaketet E-bok - kan du som kund vÀlja att lÀgga till Min bok, valfri fÀrg vit eller grafitgrÄ. Det Àr dÀr, i Min bok, anteckningsboken, som coachingen sker.

Min bok kostar 49 kr (ink 6 % bokmoms). Min bok Ă€r ett extra verktyg för varje typ av bok som ingĂ„r i Coachtrilogin. ”Det Ă€r i Min bok, som professorn bor!”, sĂ€ger jag.

LÀsaren kan vÀlja att skriva pÄ annat sÀtt, i datorn, pÄ padda eller annat block. Jag rekommenderar Min bok. Du fÄr koll pÄ din egen utveckling, allt samlat privat pÄ ett stÀlle. Det Àr mitt tips för hur coachingen ska ta fart. Det Àr nÀr kunden sjÀlv tÀnker, kÀnner, skriver ner svar pÄ coachfrÄgorna, fÄr syn pÄ ord och tankar och dÀrefter vÀljer, tar beslut och ansvar för sitt val - det Àr dÄ som det blir en början pÄ att du kan börja coacha dig sjÀlv. Mina tre coachböcker fyllda med frÄgor Àr bÄde verktyg, stöd, utmaning, hjÀlp, röd trÄd och ledstÄng, nÀr jag ligger dÀr mellan raderna och viskar och peppar dig som lÀser efter vÀgen.

Jag önskar dig, kÀra lÀsare: Allt gott! /Carin Coach :)

http://www.carincoach.se/bocker/