(43)

Kasvis: Ruokakirja

E-book


Suomalaista parasta kasvisruokaa

Hanna Hurtan uusi kasvisruokakirja on monipuolisin opas kasvisruokien pariin. SiitÀ löydÀt ratkaisut niin kiireisen arkeen kuin sunnuntaipÀivÀllisillekin. Kirjan ohjeilla opit tekemÀÀn maistuvaa ja tÀysipainoista kasvisruokaa kÀyttÀen parhaita kasviproteiineja, muun muassa papuja, linssejÀ, tofua, hÀrkistÀ ja nyhtistÀ.

Kasvissyönti jatkaa voittokulkuaan, ja monessa perheessÀ mietitÀÀn kasvisruokien lisÀÀmistÀ. Hanna Hurtan kasvisruokakirja on oiva teos niin pidempÀÀn kasvisruokaa syöneille kuin sitÀ vasta aloitteleville. NÀillÀ ohjeilla syöt hyvin sesonkien mukaan, edullisesti ja turhia kikkailematta. Ohjeissa kerrotaan sekÀ vegaaniset ettÀ gluteenittomatkin vaihtoehdot.

Hanna Hurtta on reseptivelho suositun Hannan soppa -blogin takana sekÀ ruokastailisti ja valokuvaaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus ruoan parissa työskentelystÀ ja kokin ja keittiömestarin koulutus. Hannan ruokafilosofiaa ohjaavat hyvÀ maku, sesongit ja terveellisyys. Taaperokaksosten Àiti rakastaa nopeita, mutta maukkaita arkiruokia, aasialaisia makuja ja ruoalla leikkimistÀ.