(9)

Kielletyt paikat ja muita kiimaisen eroottisia novelleja

audiobook & e-book


"Lopulta hÀn ei enÀÀ hallinnut itseÀÀn, vaan suuteli minua intohimolla, joka tuntui lymynneen pitkÀÀn tukahdutettuna. Tuntui, ettÀ hÀn löysi vasta nyt ulospÀÀsytien tunteilleen. HÀn osoitti niin suurta rakkautta, ettÀ sydÀmeni oli rÀjÀhtÀÀ kappaleiksi."

"KÀÀnnyn ympÀri. TyönnÀn Johnin kirskuvaa sermiÀ vasten, painan vartaloni hÀneen ja työnnÀn kieleni hÀnen suuhunsa. Se on mÀrkÀÀ ja seksikÀstÀ. Kiihottavaa. Pillua polttelee, hÀn ei voi ottaa minua riittÀvÀn nopeasti. KiirehtiÀkseni hÀntÀ ohjaan hÀntÀ oikeaan suuntaan. SiirrÀn hÀnen kÀtensÀ reidelleni. Työntelen lanteitani. HÀn kÀsittÀÀ. Murahtaen hÀn kumartuu ja kiskaisee kengÀt jaloistani, ojentautuu jÀlleen ja alkaa kiskoa housujani alas."

"Viktoria ei ole koskaan tuntenut ketÀÀn muuta kohtaan mitÀÀn sellaista, mitÀ hÀn nyt tuntee Johnia kohtaan. Ongelmana on vain se, ettÀ mies on naimisissa. Kun he seisovat yhdessÀ rautatieasemalla hyvÀstellÀkseen toisensa tavanomaisen kahvittelunsa jÀlkeen, John kertoo eroavansa. Haluaako Johnkin hÀnet? Pian heidÀn huulensa kohtaavat kiihkeÀssÀ suudelmassa, ja he etsivÀt epÀtoivoisesti yksityisempÀÀ soppea. Remontissa oleva kahvila on tyhjillÀÀn, ja he menevÀt sinne himon poltellessa heitÀ..."

TÀmÀ kokoelma sisÀltÀÀ seuraavat novellit:

Kielletyt paikat: Keskusrautatieasema

Kielletyt paikat: Lentokone

Kielletyt paikat: Hissi

Saksantunti

Karnak: Faraon kuiskauksia

LÀÀkÀrin viimeinen toive

Elokuvailta

Vapaa tahto

Madridissa pussaillaan keskellÀ katua

Pariisissa nÀin hÀnen tanssivan

Tule sisÀÀn

Hieroja

Pahat mielessÀ

ChilillÀ maustettuna