(0)

Kliv fram, ta plats och tala!

E-book


Har du nÄgon gÄng upplevt att det varit svÄrt att fÄ andra att lyssna? Har du blivit missförstÄdd trots att du inom dig visste precis vad du ville fÄ fram? Har du, fastÀn du förberett dig, kÀnt hur rampfebern slagit klorna i dig? Grattis! Du Àr fullkomligt normal. Att tala inför folk Àr en av vÄra vanligaste fobier. Men oroa dig inte, Marie-Louise Zeisig vet hur du peppar dig sjÀlv inför ett viktigt föredrag och fÄr hjÀrna och hjÀrta att samspela nÀr tiden Àr knapp.

I tjugofem Ärs tid har Marie-Louise förvandlat glada amatörer och erfarna föredragshÄllare till strÄlande talare. Hon Àr flitigt anlitad av tv och dagstidningar för att analysera kroppssprÄk och retorik hos vÄra politiker och makthavare.

Var du Ă€n befinner dig pĂ„ din vĂ€g till att bli en strĂ„lande talare – eller om det handlar om att ta ordet pĂ„ ett möte eller lĂ€gga fram en idĂ© vid köksbordet – kliv inte undan! StĂ„ kvar. Steg för steg gĂ„r Marie-Louise igenom hur det Ă€r att möta en grupp Ă„hörare och föra dem frĂ„n sund skepsis till övertygelse. Med hjĂ€lp av övningar, talmanus och retorisk kunskap lĂ€r vi oss att vĂ€ssa kroppssprĂ„ket och höja vĂ„ra röster – hemma, pĂ„ mötet eller pĂ„ jobbintervjun. En guldgruva för alla som vill kommunicera med ökad auktoritet och sjĂ€lvförtroende.