(5)

Kolmen tanssi - eroottinen novelli

audiobook & e-book


"SiitÀ pÀivÀstÀ lÀhtien, jo yhdentoista vuoden ajan, olemme olleet erottamattomia, olemme rakastaneet toisiamme ja olemme jakaneet melkein kaiken. Kaiken paitsi sukupuolielÀmÀmme."

Caroline on tanssija ja haaveilee sielunkumppanistaan Rubenista ja seksistÀ tÀmÀn kanssa. Odottaessaan Rubenin tekevÀn aloitteen Caroline fantasioi heidÀn mahtavasta ensimmÀisestÀ kerrastaan.

ErÀÀnĂ€ viikonloppuna kotikaupungissaan Bordeaux’ssa Caroline tapaa Madhin. Tummaihoinen, lumoava ja viehĂ€ttĂ€vĂ€ mies vie hĂ€net pois tanssilattialta ja auttaa hĂ€ntĂ€ toteuttamaan elinikĂ€isen unelmansa tuntea voimakkaita ja kuumeisia tunteita... EntĂ€ jos se, mikĂ€ Rubenilta puuttui, oli vain rohkeutta tehdĂ€ aloite? Kolmen tanssi...

Alicia Luz on ranskalainen novellisti ja hypnoterapeutti. 30-vuotiaana hÀn alkoi kirjoittaa eroottisia kertomuksia uusien kokemuksien ja tuntemuksien seurauksena. HÀn nauttii, kun saa leikkiÀ sanoilla ja herÀttÀÀ lukijan unelmat ja fantasiat. HÀn haluaa myös hÀkellyttÀÀ lukijaa kirjoittamisen eri muodoilla ja vÀreillÀ.

LöydÀ hÀnet Instagramista: @alicia.luz.auteure


Narrator: Elise Mantere
Duration: