(0)

Oiufaels bog

E-book


Denne sĂŠlsomme beretning tager sin begyndelse i en afsides egn i Nordfrankrig, hvor tre bĂžrn fra storbyen skal tilbringe en ferie hos deres onkel og tante pĂ„ landet. Her finder de tilfĂŠldigt "Oiufaels Bog" – et skrĂŠkindjagende bekendtskab, som pĂ„ fĂ„ dage fĂžrer til katastrofer for den lille familie.

NĂŠste gang man hĂžrer om "Oiufaels Bog" er det en overlĂŠge fra en moderne udstyret nerveklinik i England, der fĂ„r nys om bogen i forbindelse med en aldrende patients tragiske dĂžd. Han sĂŠtter alt ind pĂ„ at finde et eksemplar af bogen, men pĂ„ kort tid er ogsĂ„ den erfarne og overlegne speciallĂŠge bragt til vanviddets rand. Forinden nĂ„r han og hans lĂŠgekolleger dog at komme pĂ„ sporet af dens hemmelighed ... men BOGEN DER DRÆBER er stĂŠrkere end noget menneske.

Palle Vibe (f. 1952) udsendte i 1978 den okkulte gyser "Oiufaels bog", der i dag nÊrmest har opnÄet kultstatus. Den blev i 2007 genudgivet i en udvidet udgave under titlen "Oriuagors profeti", hvis engelske hjemmeside skabte en del rÞre. Palle Vibe er uddannet tekstforfatter og har, udover artikler, reportager og interviews, ogsÄ skrevet bÞger om teknologi og musikproduktion.