(145)

Os

audiobook & e-book


Hockeyspilleren Ryan Wesley har haft nogle forrygende fĂžrste fem mĂ„neder pĂ„ isen. Han udlever sin drĂžm om at spille professionel hockey og komme hjem hver nat til den mand, han elsker – Jamie Canning, der bĂ„de er hans bedste ven og kĂŠreste. Der er bare et problem: Den allervigtigste person i hans liv bliver han nĂždt til at holde hemmelig, hvis ikke der skal opstĂ„ en mediestorm, der vil overskygge hans succes pĂ„ isen.

Jamie elsker Wes. Det gÞr han virkelig. Men det er hÄrdt hele tiden at skulle skjule deres forhold, og sÄ hjÊlper det heller ikke, at Wes er sÄ meget vÊk. Samtidigt er Jamies nye job ikke, som han havde troet, at det ville vÊre. Alligevel ved han, at det nok skal gÄ det hele, sÄ lÊnge han har Wes. I det mindste er lejlighed 10B deres fristed, hvor de altid kan vÊre sig selv.

Eller kan de? Da Wes’ mest hĂžjlydte holdkammerat flytter ind i lejligheden oven over, bliver det svĂŠrere og svĂŠrere at holde sammen pĂ„ deres omhyggeligt konstruerede lĂžgn – og pĂ„ deres forhold. For hvor meget mere skuespil og hvor mange hemmeligheder kan deres kĂŠrlighed holde til?