(0)

Permasund mad til din kloge krop

audiobook


Din krop bliver udsat for alle mulige udfordringer hele livet. De gifte, din krop udsÊttes for gennem vaner, tanker og kost, har alle indflydelse pÄ dit helbred og din livskvalitet. Men din krop er faktisk kodet til at helbrede sig selv, hvis du giver den mulighed for det.

"Permasund mad" tager udgangspunkt i det holistiske menneskesyn og fokuserer pÄ mulighederne for at opnÄ en bedre livskvalitet og sundhed gennem bevidste valg. I selve ordet permasund ligger et Þnske om at skabe en vedvarende og bÊredygtig sundhed for bÄde krop og sind.

Med denne bog kan du lÊre at mestre de udfordringer, livet byder pÄ, i stedet for at vÊre offer for dem.

Bogen byder pÄ en introduktion til den sundhedsfilosofi, som ligger til grund for maden og behandlingen. Den giver ogsÄ en kort introduktion til kvantefysik, traditionel kinesisk medicin (TMC), kraniosakral-terapi og akupunktur. Derudover indeholder den en mere detaljeret gennemgang af specifikke temaer som tarmtyper og fordÞjelsens organer samt en lang rÊkke forslag til diÊter.

Cecilie Lemke er uddannet kraniosakral-terapeut, fysiurgisk massĂžr og akupunktĂžr og har studeret traditionel kinesisk medicin (TMC) siden 2012. Hun er selvlĂŠrt billeddannelsesterapeut og har lavet selvstudier i kvantefysik, epigenetik, biodynamisk landbrug og permasundhed. Cecilie har vĂŠret behandler siden 2001 og er RAB-godkendt (registreret alternativ behandler).