(0)

Queerlequin: Taikuuttakin vahvempaa - eroottinen novelli

audiobook & e-book


”Lisa suuteli hĂ€nen kaulaansa, jolloin Eleonore hengĂ€hti kuuluvasti nenĂ€n kautta ja taivutti pÀÀtÀÀn hieman taaksepĂ€in antaakseen Lisalle lisÀÀ liikkumatilaa. Lisa painautui hĂ€ntĂ€ vasten ja Eleonore vikisi hiljaa. Ă„Ă€ni muistutti Lisaa tuulesta, joka puhalsi pitkin talon seiniĂ€.”

Lisa aikoo aloittaa teknisen fysiikan opinnot. ErÀÀnĂ€ pĂ€ivĂ€nĂ€ hĂ€nelle kuitenkin tarjotaan paikkaa koulutuksessa, jossa voi oppia kehittĂ€mÀÀn maagisia kykyjĂ€. Kuka voisi sanoa ei taikuudelle? Tiedekunnan juhlissa Lisa tapaa salaperĂ€isen Eleonoren, jonka silmĂ€t ovat kuin tummaa samettia ja jonka huulilla kareilee moniselitteinen hymy, joka saa Lisan polvet vapisemaan. Kun opiskelijoita alkaa mystisesti kadota ja Eleonoresta alkaa liikkua huhuja – Lisan kokiessa aina vain syventyviĂ€ tunteita tĂ€tĂ€ kohtaan – hĂ€n ei enÀÀ tiedĂ€, pitĂ€isikö hĂ€nen olla huolissaan Eleonoren vai itsensĂ€ vuoksi.

Taikuuttakin vahvempaa on osa tiedostavan erotiikan genreen kuuluvaa Queerlequin-sarjaa.

Queerlequin-sarja tarjoaa eroottista kirjallisuutta, johon kuka vain pystyy identifioitumaan, viihdettÀ normeja murtavine henkilöhahmoineen ja -suhteineen. Queerlequinin tavoitteena on avartaa lajityyppiÀ, jotta yhÀ useampi pÀÀsisi mukaan rakkauden ja erotiikan pariin.


Narrator: Kaisa Koskinen
Duration: