(6)

Reveal : en biografi

E-book


Robbie Williams har sÄlt nÀrmare 80 miljoner skivor vÀrlden över. Elva av hans tolv album har nÄtt förstaplatsen pÄ topplistorna i hemlandet och han Àr den bÀst sÀljande artisten i Storbritannien nÄgonsin. Han har mottagit 18 Brit Awards (fler Àn nÄgon annan) och en lÄng rad internationella priser. I hemstaden Stoke-on-Trent kan turister vandra i hans fotspÄr pÄ guidade turer, och han har fÄtt flera gator uppkallade efter sig.

Men det har funnits en baksida till all framgÄng. Williams har haft problem med hÀlsan och slagits mot depression, övervikt, dÄlig sjÀlvkÀnsla, alkoholism och missbruk av droger hela sitt liv. Han har ocksÄ lidit av kronisk trötthet till följd av en hormonrubbning i mÄnga Är.

En intim, rolig och Àrlig berÀttelse om ögonblicken bakom musiken, om sanningen bakom rubrikerna och om den fascinerande och komplexe mannen bakom underhÄllaren. Det hÀr Àr Robbie Williams som du aldrig sett honom förut.

Chris Heath har skrivit denna officiella biografi i samarbete med Williams. Heath Àr en vÀlrenommerad musikjournalist som bland annat skrivit för Smash Hits, Rolling Stone, The Telegraph och Sunday Times. Han har tidigare skrivit flera böcker om Pet Shop Boys.