(21)

Sex and the mammaliv

audiobook


Jag Àr en ensamstÄende smÄbarnsmamma, en singelpingla i verkligheten med kött, blod och trassligt hÄr. Jag har just lÀmnat kÀrlek bakom mig, en kÀrlek som har utbildat mig i vad jag inte vill ha, men ocksÄ visat mig hur hÀrligt det kan vara att leva med en annan mÀnniska Jag tÀnker pÄ de mÀn jag trÀffar nu. Det Àr som om jag provsmakar kÀrleken. Tar lite av varje.

Hannah har just kommit ur en uppslitande skilsmÀssa, och kastar sig ut i sitt nya dubbelliv halva tiden Àr hon hÀngiven smÄbarnsmamma, andra halvan singelpingla i det spÀnnande nattlivet vid Stureplan. DÀremellan jonglerar hon en framgÄngsrik mediakarriÀr.

Vi fÄr möta Hannah precis nÀr hon satt stopp och bestÀmt sig för att hon sörjt skilsmÀssan fÀrdigt det Àr dags att Àndra riktning pÄ sitt liv, börja dejta igen och vÄga söka efter den stora kÀrleken. Det blir ett intensivt Är fullt av flirtar, mÀn, familj och vÀnnerna som aldrig sviker. Alla delarna finns hÀr, och inget lÀmnar oss oberörda nÀr vi fÄr tjuvkika in bland smutstvÀtt och cocktails.


Narrator: Hannah Widell
Duration: