(0)

VOFF : 600 fantastiska fakta om hundar (PDF)

E-book


EBOK, PDF-format

ISBN 9789187397547

En bok för alla hundÀlskare!

Hunden Àr mÀnniskans bÀsta vÀn och dÀrför Àr det vÀl inte konstigt att det finns fler Àn en miljon hundar och fler Àn 750 000 hundÀgare bara i Sverige!

Att hunden Àr en trogen vÀn vet vi, men att hundar har tre ögonlock och att de svettas genom trampdynorna Àr inte lika kÀnt. Voff innehÄller 600 fantastiska fakta om hundar, allt frÄn olika rasers specifika egenskaper till sanna historier om hundar som rÀddat mÀnniskoliv och utfört fantastiska prestationer.

Recensioner:

"HÀr hittar man uppgifter om hundars egenskaper, frÄgor, citat, namn, kÀnda hundar, rekordhundar samt mycket mer för den hundroade och alla andra djurÀlskare."

Annastina Kitsnik, Nya Wermlands tidning, 18 juni 2013

"Boken VOFF beskriver de flesta hundraser pÄ ett lÀttbegripligt sÀtt och det gör lÀsningen Ànnu mer spÀnnande! Den innehÄller konkreta fakta om hundraser och beskriver kÀnda rashundar och deras framgÄng."

Iaroslav Kharlamov, Folket i bild Kulturfront, 7 november 2012

"Boken passar utmÀrkt till den som gÄr i hundköpartankar eller till hundnördar i största allmÀnhet."

Moniqa SwÀlas, Gefle Dagblad, 9 december 2012

"(Boken) innehÄller information om allt frÄn olika rasers specifika egenskaper till sanna historier om hur hundar rÀddat mÀnniskoliv och utfört andra fantastiska prestationer. (...) Det Àr kloka djur boken handlar om."

Kuriren: finlandssvenskarnas veckotidning, 12 december 2012

"Boken innehÄller massor av intressant fakta om hundar som rÀddat mÀnniskoliv och utfört otroliga prestationer."

HĂ€rliga Hund, nr 12, 2012