Eva Rae Thomas

Series ‱ 25 books

KylmÀverinen kouluampuja vai salaperÀisen sarjamurhaajan uhri - pystyykö Eva Rae pelastamaan sekÀ Amelie Islandin asukkaat ettÀ oman veljensÀ?

Eva Raen perheessÀ kuohuu jÀlleen. TÀllÀ kertaa harmaita hiuksia aiheuttaa kauan sitten kadonnut isÀ, joka sieppasi aikoineen Eva Raen sisaren ja pakeni Englantiin. Nyt vuosikymmeniÀ myöhemmin isÀ ilmoittaa palanneensa - ja tarvitsevansa kipeÀsti Eva Raen apua. Eva Raen pikkuveli, jonka olemassaolosta sisaruksilla ei ollut mitÀÀn tietoa, makaa koomassa Amelia Islandilla. LisÀksi poikaa syytetÀÀn kouluammuskelusta ja tyttöystÀvÀnsÀ kylmÀverisestÀ murhasta. Eva Rae ei tiedÀ mitÀ tai ketÀ uskoa - onko veli viaton, kuten perhe vÀittÀÀ? Ja miten todistaa se maailmalle, joka on jo leimannut nuorukaisen tappajaksi? Samaan aikaan livelÀhetyksiÀ tehtaileva sarjamurhaaja suunnittelee toinen toistaan julmempia joukkomurhia. Eva Raella on omat epÀilyksensÀ, mutta uskooko kukaan hÀntÀ? Amelia Islandia uhkaa suunnaton vaara, eikÀ sitÀ tunnu pysÀyttÀvÀn mikÀÀn. LöytÀÀkö Eva Rae ratkaisun, ennen kuin on liian myöhÀistÀ?

Willow Rose on miljoonia teoksia myynyt menestyskirjailija, jota ei turhaan kutsuta ”juonenkÀÀnteiden kuningattareksi”. EntisestĂ€ FBI-profiloijasta, Eva Rae Thomasista, kertova kirjasarja kipusi ilmestyessÀÀn heti myyntilistojen kĂ€rkeen. Sano, ettĂ€ rakastat minua on sarjan neljĂ€s osa.