Rakkauslukko

Series ‱ 2 books

Hilla totuttelee Àitiyteen, ja Hanna yrittÀÀ valita miehistÀ parhaimman.

Hanna pitÀÀ Roomasta ja siellÀ tekemÀstÀÀn projektityöstÀ. Nyt kutsuu kuitenkin Suomi, sillÀ Hillan tyttÀren ristiÀiset lÀhestyvÀt ja Hannasta on tulossa parhaan ystÀvÀnsÀ esikoisen kummi. On haikeaa jÀttÀÀ Rooman aurinkoinen arki taakse, mutta onneksi kotona odottavat tuttu työ kirjastossa ja kuuma palomies. Hanna ei ole kuitenkaan varma, mihin suuntaan tahtoo elÀmÀnsÀ vievÀn. Asiaa ei ainakaan helpota se, ettÀ palomiehen lisÀksi kuvioissa pyörii ÀkkiÀ kolme miestÀ lisÀÀ!

Hilla totuttelee uuteen elÀmÀÀnsÀ ÀitinÀ. Miten ihana pieni tytÀr onkaan! Mutta vaikka Hillan mies Harri on uudesta tulokkaasta aivan yhtÀ lumoutunut, on tÀmÀ aina vain vÀhemmÀn kotona. Harrin bÀndin tekemÀ lÀpimurto vie miehen mennessÀÀn, ja Hilla yrittÀÀ pÀrjÀtÀ yksin huonosti nukkuvan vauvan kanssa. KestÀÀkö avioliitto uudenlaisen arjen? Onneksi Hillalla on kuitenkin Hanna, jolle hÀn voi purkaa sydÀntÀÀn.

Ulla-Mari Kivi (s. 1960) on suomalainen kirjailija, joka työskentelee Alavieskan kirjastotoimenjohtajana. Kivi on kirjoittanut romaaneja, novelleja ja nÀytelmiÀ.

2 of 2 titles

You've displayed all the books in the series Rakkauslukko