(0)

Dagens Gudar

E-Book


Den hÀr boken Àr inte ett försök att förstÄ gudarna, eller om Gud skapade mÀnniskan, eller om mÀnniskan skapade Gud? Boken Àr ett försök att kasta ljus över de verkliga gudarna som i hemlighet försöker dominera vÀrlden och kontrollera folks och individers öden.

Dagens gudar Àr en lÀrorik text. Manuset innehÄller mycket intressant historiekunskap och mÄnga intressanta frÄgestÀllningar.

Dagens gudar Àr en text som bland annat handlar om att, med mod, försvara rÀttvisan. Texten beskriver bland annat det orÀttvisa förhÄllande som ofta rÄder mellan kapitalÀgare och arbetare. Det Àr en text som handlar om arbetares förhÄllanden i vÀrlden, om mÀnniskans/arbetarens vÀrde i ett kapitalistiskt system. Texten lyfter fram fakta kring till exempel ojÀmlikheter i vÀrlden. Texten tar upp begrepp som feodalism, borgarklass, den industriella revolutionen, kapitalism, kommunism, privat och kollektivt Àgande, socialism, konkurrens och exploatering. Att texten tar upp ett högaktuellt Àmne som energi som vapen gör texten sÀrskilt intressant just nu.