(0)

Kristallens hemlighet : Mira Kvast och Tom Hatt (3)

E-Book


En ny termin börjar pÄ Hokus trolldomsskola och Mira Kvast Àr orolig över att hon ska tvingas lÀmna skolan efter att hon av misstag fÄtt ett av skolans torn att rasa. IstÀllet fÄr hon veta att nÄgot fruktansvÀrt har hÀnt. NÄgot som stÀller allt pÄ Ànda. Kristallen som sÀgs skydda skolan mot trollkarlen Pokus har blivit stulen. Men Ànnu vÀrre Àr att Mira blir misstÀnkt för att ha tagit den. Tur att hon har kompisen Tom Hatt som alltid stÀller upp. Vad Àr det för mystisk kristall och vem kan ha tagit den? Hur ska Mira rentvÄ sig? Och stÀmmer det verkligen att Pokus Àr ond?

En mysfantasy fylld av spÀnning och magi! HÀrliga illustrationer och korta kapitel, perfekt för nybörjarlÀsarna. Kristallens hemlighet Àr tredje delen i serien om Mira Kvast och Tom Hatt.

”Sandström har skrivit en magiskt fĂ€ngslande berĂ€ttelse som Ă€r lĂ€ttlĂ€st och spĂ€nnande utan att bli lĂ€skig. Tillsammans med de vackert varma illustrationerna Ă€r Trollkonstboken en perfekt start pĂ„ en medryckande serie för de yngre lĂ€sarna!”

Betyg 5 av BTJ för Mira Kvast och Tom Hatt: Trollkonstboken

Jan Sandström Àr författare och illustratör. Han bor med sin familj utanför Halmstad.

LÀs mer om Mira Kvast och Tom Hatt pÄ www.mirakvast.se