(19)

Kuntosali - eroottinen novelli

Hörbuch und E-Book


"Ja Robinin huulet. TÀytelÀiset, melkein luonnottoman suuret. Suuteleeko mies hyvin? PitÀÀkö tÀmÀ... nuolemisesta? Tuollaiset huulet hÀnen elintÀÀn vasten... Elsa voi vain kuvitella, miltÀ se tuntuisi. Ja hÀntÀ alkaa haluttaa. HÀnen pillunsa alkaa kuumeta. Robinin kuva mielessÀÀn hÀn alkaa hyvÀillÀ itseÀÀn."

Elsa pÀÀttÀÀ palkata itselleen personal trainerin ja ryhtyĂ€ treenaamaan kuntosalilla. Nyt hĂ€n ei tekisi samaa "virhettĂ€" kuin viime kerralla... Mutta omavalmentaja Robin on hĂ€ntĂ€ nuorempi – treenattu, hurmaava ja todella seksikĂ€s. Treenitapaamisten aikana alkaa olla erittĂ€in vaikea pysytellĂ€ asialinjalla. Treenikertojen edetessĂ€ Elsalle kĂ€y koko ajan selvemmĂ€ksi, ettĂ€ hĂ€n ei kohta enÀÀ pysty hillitsemÀÀn halujaan. HĂ€nen on pakko vietellĂ€ tuo mies...

"Kuntosali" on eroottinen novelli kaipauksesta ja intohimosta. KielletyistÀ paikoista ja ihmisistÀ ja niiden herÀttÀmistÀ haaveista. Ja haaveiden rohkeasta toteuttamisesta.

B. J. Hermansoniin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sÀvy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyvÀksyttyjÀ kÀsityksiÀ, jotka usein liittyvÀt vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.