(6)

Leken med Mr. X - erotisk novell

E-Book


Ett meddelande plingade i min mobil. Jag hade inte tÀnkt titta pÄ skÀrmen utan tog mest upp mobilen för att stÀnga av ljudet, sÄ att det inte skulle störa samtalet. Men jag kunde förstÄs inte lÄta bli att titta pÄ meddelandet:

"Ingen annan kvinna Àn du kan vara sÄ vÄt och trÄng pÄ samma gÄng. Min kropp saknar din sÄ det gör ont. P."

Det Àr just ett sÄdant meddelande man inte ska fÄ pÄ vÀgen till ett viktigt medarbetarsamtal. Hur ska man kunna argumentera för att man ska ha löneförhöjning nÀr man inte kan annat Àn att le och fnissa som en liten skolflicka och samtidigt tÀnka pÄ de vÄldsamma orgasmer man fÄtt med sin tidigare chef som plötsligt tagit kontakt? Och Àr det inte osannolikt hur ett enskilt meddelande kan vÀnda upp och ner pÄ hela ens liv, dÀr annars allt gÄtt sÄ bra?

Novellen Àr utgiven i samarbete med den svenska filmskaparen Erika Lust. Syftet med hennes projekt Àr att skildra mÀnniskans natur och dess mÄngfald genom berÀttelser om passion, intimitet, kÀrlek och lust i en kombination av starka historier och erotisk komedi.

Olrik Àr författare till flera erotiska noveller, bland andra Leka doktor, Nymfen och faunerna, Den röda diamanten och Spansk sommar.