(0)

Nuoruus

E-Book


Kirja on hyvin elÀmÀssÀÀn menestyneen 1958 syntyneen Arin omaelÀmÀkerta, jossa hÀn muistelee vauhdikkaita ja ennen kaikkea onnellisia nuoruusvuosiaan 1972 - 1982, jotka hÀn vietti pÀÀasiassa Espoossa. Niihin aikoihin hÀn oli yhteensÀ pari vuotta myös ItÀvallassa, Tukholmassa ja Kuopiossa.

HÀnen elÀmÀnsÀ oli tÀynnÀ seikkailuja, jÀnnitystÀ, juhlimista, rakkautta ja intohimoa sekÀ julkisuuden henkilöitÀ. MeheviltÀ paljastuksiltakaan ei oikein voida vÀlttyÀ. Kuolemakin kolkutteli vuosien varrella muutaman kerran ovelle, mutta onneksi ei kuitenkaan pÀÀssyt sisÀlle.

Otteita kirjasta:

"Joka puolella oli aivan pimeÀÀ ja olin todella hÀdissÀni. En nÀhnyt mitÀÀn, eikÀ keuhkoissani ollut yhtÀÀn ilmaa, joten pysyin aivan paikallani. Jalat eivÀt ottaneet pohjaan, enkÀ yhtÀÀn tiennyt missÀ pÀin oli vedenpinta. Tein ratkaisuni aivan vaistonvaraisesti ja aloin kauhoa hÀdissÀni itseÀni eteenpÀin ja toivon mukaan myös ylöspÀin. MielestÀni kesti ikuisuuden ennen, kuin vihdoin pulahdin pintaan ja vedin todella syvÀÀn ilmaa keuhkoihini. Onneksi se oli ilmaa eikÀ vettÀ. Haukoin monta kertaa antaumuksella raikasta happea kiduksiini."

"JÀimme siis Lisan kanssa asuntoon kahdestaan. Istuimme vierekkÀin olohuoneen sohvalla katsomassa joitain vanhoja itse ottamiamme valokuvia. Kaljapullot olivat pöydÀllÀ, keskustelimme kaikenlaista kuviin liittyvÀÀ ja tunnelma ainakin minun mielestÀni oli aika sÀhköinen. YhtÀkkiÀ ikÀÀn kuin huomaamattaan Lisa laittoi kÀtensÀ reidelleni. KÀÀnsin katseeni hÀneen ja hÀn katsoi minua suoraan silmiin. Se oli minulle selkeÀ merkki ja otin vasemmalla kÀdellÀ kevyesti kiinni Liisan kyljestÀ, niin ettÀ kÀsivarteni painautui hÀnen rintaansa vasten. Toisen kÀteni laitoin hÀnen niskansa taakse ja suutelin hÀntÀ ensin varovasti, mutta kun huomasin, ettÀ hÀn vastasi suudelmaani, niin yhÀ vapautuneemmin. Laitoin kÀteni hÀnen paitansa alle ja hyvÀilin hÀnen rintojaan, painauduimme yhÀ tiiviimmin toisiamme vasten suudellen ja hyvÀillen toisiamme kiihkeÀsti."