(0)

Rid som Proffsen

E-Book


I denna boken fĂ„r du ta del av kunniga trĂ€nare och ryttares favoritövningar! Över 70 personer har delgett sina tankar och Ă„sikter kring ridning vilket har resulterat i en bok fylld med kunskap som passar lika bra för den orutinerade som den passar en riktig hĂ€stnörd. SjĂ€lvklart Ă€r det bĂ„de dressyrövningar och hoppövningar för att sĂ„ mĂ„nga som möjligt ska kunna dra nytta av övningarna.

Det finns en övning för alla tillfÀllen, om du bara vill rida ett lÀttare trimpass, ska trÀna pÄ att hoppa bana eller vill göra dina skÀnkelvikningar Ànnu bÀttre!

Det Àr flertalet omtalade hopptrÀnare/ryttare som har medverkat. Till exempel Lotta Björe som Àr A-trÀnare i hoppning, André Brandt som Àr framgÄngsrik tÀvlingsryttare, Per-Ola Nyström som Àr B-trÀnare i hoppning och har tÀvlat pÄ Grand Prix nivÄ med mÄnga fler.

NÀr det kommer till dressyrtrÀnarna/ryttarna Àr det Àven dÀr mÄnga vÀlkÀnda personer. Som till exempel Ulla HÄkansson som Àr A-trÀnare i dressyr och som under sin karriÀr, bland mycket annat, vunnit SM 12 gÄnger. NÄgra andra exempel pÄ A-trÀnare i dressyr som har bidragit till boken Àr Annette Fransén Iacobaéus och Liane Wachtmeister.