(36)

Super-Charlie och monsterbacillerna

E-Book


HjĂ€lp Super-Charlie – bli en hjĂ€lte du ocksĂ„!

Camilla LÀckberg Àr en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. DÀrför skÀnker hon 10 % av sina intÀkter frÄn den hÀr boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och Àr med och bidrar!

Super-Charlie upptĂ€cker en ny superkraft: han kan göra sig osynlig. Men nya krafter krĂ€ver trĂ€ning, och han skrĂ€mmer nĂ€stan ihjĂ€l sin stackars mamma pĂ„ kuppen. I samma veva rĂ„kar Charlie ut för en mystisk attack. NĂ„got omringar honom, nĂ„got okĂ€nt och fasansfullt. Det ser ut som smĂ„ monster och verkar ha med deras nya granne att göra. Fanny heter tjejen som flyttat in bredvid och som Storebror verkar vara vĂ€ldigt förtjust i. Mormor förklarar att om det Ă€r som hon misstĂ€nker sĂ„ Ă€r monstren i sjĂ€lva verket baciller. Ett sĂ€rskild sorts baciller 


Den kaxiga Super-Charlie Àr barnens egen superhjÀlte! Succéförfattaren Camilla LÀckbergs humor och trÀffsÀkra skildring av familjelivet och illustratören Millis Sarris fartfyllda bilder fyllda av roliga detaljer gör böckerna till barnens favoriter.