(15)

Venuksen vuosi

E-Book


”Ei enÀÀ ikinĂ€ seksiĂ€â€, Liina ajatteli. EpĂ€onnistuneiden suhteiden jĂ€lkeen keski-ikĂ€inen nainen pÀÀtti sulkea miehet pois elĂ€mĂ€stÀÀn lopullisesti. Selibaatti venyi seitsemĂ€n vuoden mittaiseksi. Vaihdevuosioireet kuitenkin herĂ€ttivĂ€t lĂ€heisyyden kaipuun: yhtĂ€kkiĂ€ miehet nĂ€yttivĂ€t kiinnostavilta ja ajatukset tĂ€yttyivĂ€t seksistĂ€. Sitten Liina tapasi Leon.

Makuuhuoneessa Liinan kipeÀt muistot ja epÀvarmuus vyöryivÀt esiin. MiltÀ vartaloni nÀyttÀÀ? MitÀ jos en enÀÀ osaa? MitÀ jos mies ei malta edetÀ minun tahtiini? Leo selÀtti Liinan pelot yksi kerrallaan, rauhallisesti ja lempeÀsti, kuunnellen ja kokeillen. Liinan uusi elÀmÀ alkoi.

Venuksen vuosi on tositapahtumiin perustuva kertomus vaihdevuosi-ikÀisen naisen seksuaalisesta herÀÀmisestÀ ja uudesta rakkaudesta. ElÀmÀniloinen ja aistillinen kirja vie niin nudistirannalle kuin seksikauppaankin ja antaa tabuille ja estoille kyytiÀ. Teos puhuu seksistÀ suoraan huumoria unohtamatta ja muistuttaa, ettei koskaan ole liian myöhÀistÀ saada hyvÀ seksielÀmÀ.