(0)

Viivan alle

E-Book


VIIVAN ALLE on arkifilosofisella otteella ja science fiction -vaikutteilla kirjoitettu proosallinen pienoisromaani. Kirjassa lukija johdatellaan pohtivaan ja osin humoristiseen tyyliin elÀmÀn peruskysymysten ÀÀrelle. Henkilöhahmojen dialogin kautta tarina rakentaa viivatonta seittiÀ inhimillisyydestÀ, itsekkyydestÀ, oppimisesta ja ahneudesta. Kuinka kestÀvÀÀ on lÀnsimaisen markkinakoneiston luoma illuusio ja hegemonia viivan alle rakentuvasta onnen kaavasta? Kuka on voittaja, kuka hÀviÀjÀ?

VIIVAN ALLE tuo episodien keinoin tutuksi seitsemÀn ihmistÀ, jotka kaikki kuolevat. Kuolemansa jÀlkeen hahmot kohtaavat yhteisen nuotiopiirin ÀÀrellÀ, Tarinoiden Horisontissa, jossa Hertta-niminen olento haastaa seitsikon pohtimaan ja reflektoimaan elettyÀ elÀmÀÀnsÀ ja kÀsitystÀÀn todellisuudesta. SeitsemÀn tien RisteyksessÀ jokainen kirjan pÀÀhenkilö katsoo oman tiensÀ nÀkymÀÀn, joka heijastuksenomaisesti antaa viitteitÀ kiertokulun jatkumisesta maailmassa - Sirkulaatissa.

Pikkumainen riikinkukko, hyvÀntuuliseksi muuttunut ovimies VehvilÀinen ja Gillmoren lentÀvÀ lehmÀ jÀttÀvÀt lukijalle kysymyksen: kuinka mÀÀrittÀÀ, mitÀ on viivan alle, kun todellisuuksien nÀkyvyys vaihtelee?

VIIVAN ALLE on kirja ihmiselle, joka on valmis pohtimaan elÀmÀÀ. Kirjan muoto on kuin elÀmÀ itse: sillisalaatti vailla valmiiksikirjoitettua reseptiÀ.