(0)

Farlig leg i Genners Børnehjem og den hvide dame på fodboldbanen

audiobook


Nanna er alene på pinden i dag og fortæller to gysende lytterberetninger. Først får vi en update om en lytters hjemsøgte barndomshjem. Nu har lytterens far også fortalt noget om hændelserne i huset, som han ellers havde svoret, han aldrig ville fortælle…

Bagefter beretter en lytter om en spooky tur til det nu nedlagte Genner Børnehjem, hvor der blev spillet ånden i glasset… Og hørt børnelatter og tunge fodtrin.

Instagram og stemmerne bag SKRÆMT! :

https://www.instagram.com/skraemtpodcast/

https://www.instagram.com/nannalindhardt/

https://www.instagram.com/calisawolters/

Skræmt!

I SKRÆMT! dykker værterne, Nanna & Calisa, i hvert afsnit ned i alle de emner, som får det til at løbe koldt ned ad ryggen. Fra hjemsøgte kirkegårde og stemmer i mørket, til smilende dæmoner og skrækindjagende hospitaler. Tag med på en rejse ind i mørket, hvis du tør…

Nanna Lindhardt Hansen er en erfaren podcaster, og har flere års erfaring fra musikbranchen. Nanna har en bachelorgrad i music management fra Rytmisk musikkonservatorium i København. Nanna har været med fra podcastens tilblivelse tilbage i 2019, hvor den dengang hed "gåsehud".

Cecilie Alisa Wolters (C.A. Wolters) er en dansk/engelsk dark-fantasyforfatter som er skaber af den danske ‘Det røde daggry’ trilogi. Hendes forfatterskab er præget af dystre romantiske spøgelseshistorier og blodigt erotika fyldt med anime-sværdkampe.