(1)

De kan godt, de vil gerne

audiobook & e-book


Vores velfĂŠrdssamfund er afhĂŠngig af kompetente bestyrelser – bĂ„de i private og offentlige virksomheder. Men halvdelen af de 1600 stĂžrste danske virksomheder gĂ„r glip af halvdelen af talentmassen, for de har ikke en eneste kvinde i deres bestyrelser. Og kun 100 af dem har en ligelig kĂžnsfordeling, forstĂ„et som mindst 40 procent af det ene kĂžn.

NÄr halvdelen af talentmassen pÄ forhÄnd vÊlges fra, koster det pÄ bundlinjen, og dermed gÄr samfundet glip af store vÊrdier og muligheder.

Kvinderne bĂ„de kan og vil godt bestyrelsesarbejdet – de vil dog ikke bare vĂŠre med, de vil gĂžre en forskel. Men nĂ„r de nu kan og vil, hvorfor mangler de sĂ„ i de danske bestyrelser? Bogen tager fat pĂ„ myterne og barriererne og ser pĂ„, hvad bestyrelserne, headhunterne og kvinderne kan gĂžre for at finde vej frem til bestyrelseslokalerne.

Bogen er fyldt med synspunkter fra ministre, bestyrelsesformÊnd, bestyrelsesmedlemmer og topdirektÞrer, som sammen med forfatterne giver deres bud pÄ, hvad der skal til for, at alle talenter bliver sat i spil i de danske bestyrelser.


Narrator: Iben Dorner
Duration: