(6)

Abbe och Denice

E-book


Det fanns ingenting som jag och Abbe inte skulle klara. Det fanns inget som kunde slita isÀr oss. Inte pÄ riktigt. Vi var starkare Àn sÄ. NÀr vi stod dÀr pÄ mitt rum och höll om varandra hade jag aldrig kunnat förestÀlla mig hur det skulle sluta. Ingenting skulle nÄgonsin bli sig likt igen.

NÀr Abbe Äker till Spanien i fyra veckor under sommarlovet vet Denice att det kommer bli svÄrt att klara sig utan honom. De har varit bÀsta vÀnner sÄ lÀnge hon kan minnas men nÄgonstans pÄ vÀgen verkar det som att kÀnslorna av vÀnskap förvandlats till nÄgot mer. Abbe har ocksÄ mÀrkt av förÀndringen. Inom honom brinner svartsjukan nÀr han tÀnker pÄ Denice och Hampus tillsammans. Men hur ska han hantera sina kÀnslor? Hur kan nÄgot som kÀnns sÄ fel samtidigt kÀnnas sÄ rÀtt? Och hur kan en kyss förvandla allt till en mardröm?

Michaela Andersson började skriva noveller redan som barn och slukade allt frÄn fantasy till hÀstböcker. Idag skriver Michaela sÄdant hon önskar fanns i sin egen bokhylla, oftast med fokus pÄ kÀrlek och relationer. 2020 medverkade hon i antologin KÀrlekens patos efter vinst i en novelltÀvling. NÀr hon inte skriver studerar hon, senast var det kreativt skrivande.