(1)

Astrid, Ingrid & Wararat

E-book


Jag sÀtter pÄ mig mina strumpor, skor, tar min jacka och gÄr ut via terrassen. Den dörren jÀmrar sig ingenting, det vet jag sedan innan. Blomsterarrangemang i svarta krukor stÄr strategiskt utplacerade pÄ den halvcirkelformade terrassen. Det luktar friskt sÄsom en augustikvÀll ofta gör, om dagen har varit ljummen med klarblÄ himmel. Jag rundar trÀdgÄrdslandet och lÀmnar sedan mitt liv.

Vad skulle fÄ dig att bara lÀmna din tillvaro för nÄgot helt okÀnt?

Astrid, Ingrid och Wararat. Tre kvinnor i olika Ă„ldrar, skeden av livet och med olika bakgrunder. De kĂ€nner inte varandra. Ingen av dem vet att de andra existerar. ÄndĂ„ kommer de bli ovĂ€rderliga i varandras liv.

En helg i augusti vÀljer alla tre att lÀmna de liv de Àr vana vid. Utan att förklara, utan att sjÀlva riktigt förstÄ. Av en slump hamnar de alla pÄ samma geografiska plats lÄngt ifrÄn Sverige. Ibland rÀcker det för att man ska knyta an till varandra. Snart kommer det visa sig att de har mer gemensamt Àn vad man kan tro. Alla tre flyr frÄn nÄgonting: Minnen, relationer, döden. Flykten ledde dem bort, men ocksÄ till varandra.

EPUB3: Reflowable