(0)

At blive helbredt og bevare livet

E-book


Irina Belova-Smorzh blev diagnosticeret med krÊft i 2005, lige inden hun skulle giftes. Brylluppet blev afholdt i hast og sÄ begyndte hun i behandling. Hun gennemgik kemoterapi, operationer, strÄlebehandling, og en rÊkke eksperimentelle behandlinger. Hun var tidligere blevet helbredt for en alvorlig leversygdom, men denne gang var der intet, der virkede. LÊgerne sendte hende hjem med ordene: "Vi har gjort alt, hvad vi kan gÞre." Hun blev sendt hjem, hvor hun kunne dÞ i fred omgivet af familie og venner.

Men sĂ„ skete der noget. Ud af dĂždens tĂ„ge vendte Irina tilbage til livet. I 2006 blev Irina helbredt – hun blev erklĂŠret fuldstĂŠndig rask.

I denne bog fortÊller Irina, hvordan Gud gav hende styrke igennem de mange behandlinger og indlÊggelser pÄ sygehuset. Og hvordan Han lÊrte hende, hvordan hun kunne styrke og fastholde tro hos sig selv og andre.

"Jeg gik ofte omkring pĂ„ hospitalsgangene og bad for folk. Ingen skubbede mig vĂŠk. Jeg prĂžvede at trĂžste folk, og fortalte dem historien om dengang Gud helbredte mig fra en uhelbredelig sygdom. Jeg fortalte dem, at der var hĂ„b for dem endnu. Mennesker lyttede til mig med stor opmĂŠrksomhed, men af og til var der Ă©n der spurgte: ’Hvorfor er du sĂ„ her’? SĂ„ vidste jeg ikke, hvad jeg skulle svare. Det bedste jeg kunne finde pĂ„ at sige var: ’Jeg er her for din skyld. For at bringe dig hĂ„b og hjĂŠlpe dig til at tro, at Gud helbreder i dag’."

Vi har fÄet bogen oversat til dansk med et hÄb om, at ogsÄ du kan finde vejen til helbredelse i dit liv for Änd, sjÊle, og legeme gennem denne bog.