(63)

Bronzeringen

audiobook & e-book


Bronzeringen er den 7. selvstĂŠndige lydbog i serien med Marcus Falck.

Marcus Falck og hans team af dygtige efterforskere i afdelingen for personfarlig kriminalitet stÄr over for to gÄdefulde mordsager. Tre nÊrmest skeletterede lig af to kvinder og en lille pige bliver ved en tilfÊldighed fundet nedgravet i Bronzeringen, en boplads fra yngre bronzealder, som ligger midt i det ellers sÄ idylliske DagelÞkke.

Under den intense og stÊrkt medieovervÄgede efterforskning bliver en mand kÞrt ned og drÊbt i NivÄ. Umiddelbart betragtes hÊndelsen som en sag om flugtbilisme, men en nÊrmere undersÞgelse peger alligevel i en anden og mere dramatisk retning.

Marcus Falck har fÄet ny chef i form af den unge politiinspektÞr Brandur Sigurdsson. Det gÄr ikke helt gnidningsfrit for sig, og Falck kÞres ud pÄ et sidespor, men fortsÊtter sin egen private efterforskning bag IslÊndingens ryg.

Under efterforskningen i sagen om de nedgravede lig i Bronzeringen stÞder vicepolitikommissÊr Claus Danielsen pÄ en femme fatale i Helsinge i form af den underskÞnne, rÞdhÄrede fysioterapeut Silvana Kristensen. Et mÞde, der skal vise sig at ende fatalt for ham.

Uddrag af bogen

Diana knuger hÄrdt om skaftet pÄ den store, skarpslebne kokkekniv. Hun ved, at Mikael er bomstÊrk. At hun ikke har skyggen af chance mod ham, hvis det skulle komme til en eller anden form for nÊrkamp. Men hun er fast besluttet pÄ at sÊlge sig selv og lille Annabella sÄ dyrt som muligt. Sveden taplÞber af hende. Blusen er gennemblÞdt, og angsten er igen begyndt at tage over.

Om forfatteren

Poul Erik Larsson bor i NordsjĂŠlland sammen med sin hustru og deres hvide schĂŠfer. Han fĂŠrdes dagligt i den omkringliggende natur, hvorfra han henter inspiration til sine kriminalromaner. NĂ„r han ikke skriver, lĂŠser han al slags litteratur.

I Marcus Falck serien

Fortidens dĂŠmoner

RetfĂŠrdighedens pris

Alter ego

Skyggemanden

Kaos

Tik-tak, tiden gÄr

Bronzeringen

Natten gemmer lyset


Narrator: Thomas Gulstad
Duration: