(0)

Charlie Monrad og rosset - Venner, fjender og fodbold

E-book


"Jeg spiller for Nordstjernens Galakse, og det her er fortÊllingen om vores fÞrste sÊson. Jeg ved ikke, hvordan det ender, men jeg hÄber at det vil blive til VM den her sommer! Jeg vil fortÊlle jer alt, hvad der sker - SANDHEDEN - uanset, hvor ondt det gÞr."

Charlie elsker fodbold. Han ser kampene, han husker, hvad der skete og hvordan, og han er endda anfĂžrer for det lokale U12-hold, Nordstjernens Galakse.

Da Charlie opdager, at nogle ungdomshold bliver udvalgt til at spille opvisningskamp ved VM senere pÄ Äret, bestemmer han sig for at melde Nordstjernen til udtagelsen. Der er bare ét problem. Han er nÞdt til at bevise, at Nordstjernen fortjener en plads ved turneringen, og det er ikke sÄ let, nÄr ens hold er ret dÄrlig til fodbold!

Bogen er udformet som Charlies ansÞgning om udvÊlgelse af sit hold til opvarmningskampene ved VM - den er spÊkket med sjove tegninger, faktabokse og kampresumeer, og vil gÄ rent ind hos bÄde drenge og piger; bÞrn, der skal have et lille skub til at nyde lÊsning og hvem som helst, der elsker fodbold!

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. LÊs mere pÄ www.lrdigital.dk/guide/