(0)

Det röda hjärtat

audiobook & e-book


Livet på mellanstadiet är fullt av komplicerade kompisrelationer. Hedvig är kompis med Molly, men vågar inte berätta att hon även är kompis med Elliot, för Elliot är Molly-paxad efter att de var ihop en vecka. Och kanske är Hedvig och Elliot lite mer än bara vänner.

"Det röda hjärtat" är andra delen om Hedvig, 11 år. Kompistrassel, identitetsfrågor, sociala medier och dilemman i en engagerande berättelse av en av våra mest älskade och prisbelönade barnboksförfattare.

Ur boken:

"När Hedvig skulle gå hem var det nära att hon gav Elliot en kram. Det var några sekunder då det kändes som om han väntade på det, men när hans mamma kom ut från köket för att säga hejdå, tvärbromsade kramen. Den skaver fortfarande inuti Hedvig och gör det alldeles omöjligt att koncentrera sig på engelskan. Hon tar den röda tuschpennan och ritar ett hjärta högt upp på armen. Ett Elliot-hjärta."

Katarina von Bredow har skrivit nästan trettio böcker för barn och unga. Hon skriver om kärlek, vänskap, mobbing och familjerelationer och hennes böcker har älskats av läsare i flera generationer.