(57)

Equestria Girls - Rainbow rockar loss

audiobook & e-book


Rainbow Dash och hennes bÀsta vÀnner Àlskar att sjunga tillsammans! Efter en kvÀll pÄ Canterlot Highs vÄrfest, dÀr de Äkt karuseller och Àtit sockervadd, bestÀmmer de sig för att starta ett band. Nu ska de bara öva sÄ det ryker! Men det finns en person som inte alls stöttar bandet. Den Stora och MÀktiga Trixie försöker hela tiden utmana dem och visa att hon Àr bÀst pÄ musik. Hon till och med utmanar Rainbow pÄ en gitarrduell! Vem kommer vinna duellen? Och kommer bandet vara redo att imponera alla pÄ Spring Fling?

I Equestria Girls: BerÀttelser frÄn Canterlot High fÄr vi följa vÄra favoritponnys - som tvÄbenta tjejer! De Àr elever pÄ Canterlot High pÄ heltid, och magiska ponnytjejer pÄ deltid! I böckerna om My Little Pony lÀr vi kÀnna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vÀnner!

Perdita Finn Àr en barnboksförfattare och före detta lÀrare frÄn Catskillbergen i New York. Hon har bland annat skrivit böcker för My Little Pony och Alvin och gÀnget.


Narrator: Ida Olsson
Duration: