(0)

Fafner

E-book


Sigurd stür over for en svÌr og farlig opgave. Han mü drÌbe dragen Fafner, der virker helt usürlig. Kun med svÌrdet Gram har Sigurd en chance for at vinde over Fafner og endelig slü den frygtede drage ihjel. Men før det kan lade sig gøre, mü dvÌrgen Regin forsøge at reparere det mÌgtige svÌrd. Ellers har Sigurd ikke en chance.

"Fafner" er sjette og sidste del af Sagaen om Sigurd. Den fortÌller om en ung drengs søgen efter retfÌrdighed og identitet i en middelalderagtig og eventyrlig verden.

Sagaen om Sigurd Svinedreng foregür i en middelalderagtig verden med drager og magiske svÌrd. Samtidig handler bøgerne om emner, der er tidsløse, og som er lige sü relevante i vores verden. Bøgerne fortÌller om identitet, retfÌrdighed, familie og skÌbnen.

Josefine Ottesen (f.1956) er børnebogsforfatter, dramatiker og teaterinstruktør. Hun er uddannet skuespiller, men har siden 1990'erne levet af at skrive sine populÌre fantasybøger til børn og unge. Siden begyndelsen af sin karriere har hun vundet adskillige priser for sine bøger, blandt andet Kulturministeriets Børnebogspris og Orla-prisen.