(0)

FANDENS ORANGE STOL

E-book


Det hedder en triangel, nÄr man er for vattet til at sige trekant. SÄdan en befinder Jonas, Pernille og Mikkel sig i. Resten af tiden befinder Jonas sig i Fandens orange stol. Hvis han da ikke er ude og lege med sine fantasivenner. Jonas lÊrer pÄ den hÄrde mÄde, at man kan elske dem, man mister, pÄ mange mÄder, og man kan miste dem, man elsker, pÄ mange mÄder. Han lÊrer ogsÄ, hvad det vil sige at fÄ et eventyr forÊret, og hvor svÊrt det kan vÊre at hÄndtere sÄdan et eventyr. Stimulanser giver en fri, men billig fantasi. Ofte er han den billige i selskabet, selvom han som en forkÊlet fars dreng har sÊrdeles dyre vaner. Det hjÊlper ikke at stikke af til hverken Berlin, Paris, Australien, og det nytter slet ikke at sidde plantet 24-7 i en orange stol med let adgang til dampbarnsmedicin.

Uddrag af bogen

Hvad fanden gĂžr vi nu?

– Vi futter ham af i momsbrĂŠnderen og sparker ham ud over kanten af taget pĂ„ Hotel Australia, grĂŠd Mikkel med Ăžjnene gemt mod min hals. Nille grĂŠd mod min hals. Vi snĂžftede alle tre. Jeg glemte helt ĂŠrligt at takke den blonde storkerede med de blĂ„ Ăžjne for den smĂžg. Jeg render vel ind i hende igen en anden gang. TĂŠnk, at jeg kunne fĂ„ over mine lĂŠber at sige det til hende, inden jeg sagde det til de to mennesker, jeg elskede nĂŠsthĂžjest. Den, jeg nok elskede hĂžjest, var kun en tom skal, sjĂŠlsforladt, og var ved at blive gjort i stand af en sygeplejerske.

Om forfatteren

Kevin H. Larsen (f. 1977) er opvokset i Egtved. Han er uddannet tarmrenser og tilsynstekniker. Har tidligere arbejdet som hĂžjskolelĂŠrer og lĂŠser nu HF. Debuterede med romanen Tidsmaskinen i 2005. Han har desuden skrevet teaterstykkerne Den HovedlĂžse Baronesse og Red Udkantsdanmark samt dukketeaterstykket Piraten BlodĂžje gifter sig med Henriette von Humpenbein.