(0)

Forbyd himlen

E-book


Forbyd himlen. SÄdan forekommer 2020 mig. Forbud skyder op overalt. Censur og indgreb i ytringsfrihed. Fantasiens kastevinde er svÊkkede. Det vil jeg gerne skrive mig op imod. Bogen er samtidig en duel med egne indre desparadoer. Jeg er nÞdt til at tage opgÞrene. Jeg kan ikke ignorere skyggerne. Jeg gÄr til dem. Den Êrlige udmelding er den eneste vej frem. Mit forfatterskab er en vedvarende sÞgen efter det udtryk, der Äbner og skÊrer igennem tÄgerne af tvivl og savn. Humor, poesi og kreativ energi er lÞsningen. Hvis jeg bruger elementerne rigtigt, nÄr jeg Êndret ud pÄ den anden side med nyt mod pÄ fremtid og fortid. MÄske du ogsÄ fÄr det sÄdan med bogen her. I sÄ fald er missionen lykkedes.

Uddrag af bogen

Andre omkring mig har uddannelser, de arbejder hÄrdt hver dag, de har vigtige, lÞnnede ansvar. Jeg traf andre livsvalg, sÄ hvis det hele gÄr ned for mig, hvis bunden falder ud, og jeg mÄ droppe alle ambitioner og rykke det hele op, sÄ er det helt og holdent samfundets skyld, nej, sÄ er det selvforskyldt. Jeg ligger som jeg har redt, og hvis jeg flÊber over det, sÄ er det patetisk. Hvordan skal jeg klare den? Jeg aner det ikke. Kom ud over stepperne og lÞs problemerne!

Om forfatteren

Thomas Wivel har skabt sig et solidt navn som forfatter. Han begÄr sig i alle genrer. Han har skrevet digtsamlinger, kortprosa, kriminalromaner, bÞrnebÞger og debatbÞger, og med sin baggrund som komiker har han igennem vÊrkerne bevaret en understrÞm af humor i tilgangen. Thomas er ogsÄ far til fire og collagekunstner. Han optrÊder stadig ihÊrdigt som standupkomiker. Forfatterskabet, kunsten og comedy er stÞrrelser i hans liv, der supplerer og komplementerer hinanden.