(0)

Formica rufa

E-book


”Vidste du, at en Formica rufa myretue kan bestĂ„ af flere hundrede tusinde myrer? Er det ikke fascinerende?” Hun smilede ondskabsfuldt til den epileptisk blinkende kvinde, der forsĂžgte at jage myrerne pĂ„ flugt fra de nu blodskudte, angstfyldte Ăžjne. Langsomt og i tiltagende mĂŠngde kravlede de mange store myrer nu pĂ„ den paniske kvindes hovedbund, i Ăžjne, nĂŠse og mund.”

Da liget af et ungt menneske dukker op mellem bÄlets flammende grene til den Ärlige sankthhansfest, bliver det startskuddet til en lavine af sager, der sender chokbÞlger i den midt- og vestjyske politikreds, og kriminalassistent Sofie Dieckmann mÄ atter samle tropperne i Herning. En rÊkke utilpassede unge fra et opholdssted vÊkker hurtigt politiets opmÊrksomhed, men er institutionens pÊdagoger nu ogsÄ opsatte pÄ at fÄ alt frem i lyset? Samtidig mÄ en kvindelig sagsbehandler indse, at det kan have fatale konsekvenser at vende det blinde Þje til for at pleje egne interesser.

En krimi om hĂŠvn, mord og intriger, men ogsĂ„ om de mange af livets facetter, vi som mennesker ikke altid er sĂ„ gode til at fĂ„ talt om. Formica rufa er tredje bind fra forfatterparret Hebsgaard og Korslund i serien om kriminalassistent Sofie Dieckmann, der kan lĂŠses uafhĂŠngigt af forgĂŠngerne, ’At drĂŠbe hunden kurerer ikke biddet’ samt ’MĂ„let helliger midlet.’