(47)

Hautajaiset

audiobook & e-book


Kolmekymppisen Sonjan elÀmÀ pyörii tiiviisti isÀltÀÀn perimÀnsÀ hautaustoimiston ympÀrillÀ. Kuumia deittejÀ ei arkeen mahdu, mutta Sonjan rauhallisen työroolin takana piilee mÀÀrÀtietoinen ja intohimoinen nainen. Kun raivostuttavan ylimielinen Erik MetsÀmÀki sitten astelee Sonjan hautaustoimistoon jÀrjestelemÀÀn tÀtinsÀ, kuuluisan Marjatta MetsÀmÀen hautajaisia, alkavat ilmassa sinkoilla aivan uudenlaiset kipinÀt. Sonjan mielikuvat ErikistÀ eivÀt ole mitenkÀÀn mairittelevia, mutta jokin miehessÀ saa silti Sonjan pois raiteiltaan. Erik on hÀnelle kuin salainen pahe, hÀpeÀllinen mieliteko, josta kenenkÀÀn ei tarvitsisi tietÀÀ mitÀÀn. Kunhan Marjatan hautajaiset olisivat ohi, hÀn voisi unohtaa koko miehen. Pahaksi onneksi tarmokkaalla tÀtivainajallakin tuntuu olevan omat toiveensa, ja Sonja sotkeutuu yhÀ pahemmin oman verkkoonsa. Onko Erik MetsÀmÀki todella kaiken pahan alku ja juuri, vai löytÀÀkö Sonja julkisivun takaa muutakin kuin kuumaa kemiaa?

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa nÀiden vÀlistÀ eroottista jÀnnitettÀ uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan. Ă„Ă€ni- ja e-kirjojen kannen vĂ€ri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillĂ€ ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyĂ€ ryhmĂ€seksiĂ€, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sĂ€vyltÀÀn synkempiĂ€ ja voivat sisĂ€ltÀÀ muun muassa alistamista, bdsm:ÀÀ, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat jĂ€rkyttÀÀ herkempÀÀ kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa pÀÀhenkilöt ovat tĂ€ysi-ikĂ€isiĂ€ ja seksi on suostumuksellista


Narrator: Katariina Kavaste
Duration: