(0)

Inden for regnbuen

E-book


SÄ vidt David Wolf ved, er han en ganske almindelig dreng. Da han en dag bogstaveligt talt falder over en cd-rom, erfarer han, det ikke er tilfÊldet. Den har magiske egenskaber, og gennem hans computer kan han en time dagligt opnÄ adgang til Undiernes underjordiske samfund. Og de har desperat brug for hans hjÊlp mod glubske rovdyr, den forurenede natur i grotterne og deres grusomme leder. Men selv om de pÄstÄr, David er deres udvalgte frelser, sÄ er han stadig ogsÄ bare en halvklodset tiÄrig, og han har svÊrt ved at hÄndtere sit store ansvar. IsÊr fordi hverken hans familie, venner eller naboer tror ham, nÄr han fortÊller om sine oplevelser. SÄ det er op til David at vokse med opgaven. Kan man bÄde vÊre en actionhelt og en skoledreng? Kan han lade vÊre med at vÊre begge dele?

Uddrag af bogen:

Hele vÊrelset drejede hurtigere og hurtigere rundt om David, sÄ han fÞlte det, som om han befandt sig i en gigantisk vaskemaskine, og at centrifugeringen var i fuld gang. Computerens skÊrm virkede, som om den kom tÊttere og tÊttere pÄ David. Alt det her gjorde ham meget bange. Han var ikke forberedt pÄ sÄdan noget, og hele kroppen, undtagen Þjnene, var lammede. De store, brungrÞnne Þjne, som var blevet endnu stÞrre, kÞrte rundt, som om de var kugler i en flippermaskine. De prÞvede at fange, hvad der var ved at ske, men det virkede, som om David befandt sig i en tunnel, som han kÞrte utroligt stÊrkt igennem. For dens ende var der blÊndende hvidt lys. Inde i tunnelen kunne David se et spektrum af mange forskellige farver. Det, som han sÄ, var fantastisk flot, men det gjorde ham ikke mindre bange.

Om forfatteren:

Ivica Bari er fÞdt i 1966 i Bosnien. Krigen i hjemlandet og blindhed har kompliceret hans liv, men troen pÄ Gud, fantasi, humor og en guitar har hjulpet ham i kampen for overlevelse. Inden for regnbuen er hans debutbog.