(144)

Jouluisia ongelmia Snowdoniassa: Toinen adventti

audiobook & e-book


Ethan on lÀhtenyt sairaalasta karkuun ja vuokrannut pienen mökin Snowdoniasta. Paikallisille hÀn kertoo olevansa kirjailija, vaikka tosiasiassa hÀn haluaa vain muistaa, mitÀ tapahtui. Olisiko hÀn oikeasti voinut surmata poikaystÀvÀnsÀ Colinin?

Holly puolestaan on vuokrannut pÀÀhÀnpistona paikallisen pubin. HÀn ei ole vielÀ saanut pubia edes avatuksi, kun tutustuu sattuman kautta Chloeen. Chloe on ostanut Snowdoniasta mielettömÀn kartanon, jossa toivoo voivansa elÀÀ anonyymia elÀmÀÀ. Chloen ja Hollyn ystÀvyys syvenee yllÀttÀen, kun menneisyyden haamut alkavat jahdata Hollya.

Hollyn, Chloen ja Ethanin tarinat nivoutuvat toisiinsa Snowdonian talvisissa maisemissa. "Jouluisia ongelmia Snowdoniassa: Toinen adventti" on sarjan toinen osa.

Lily Emme on ruotsalainen kirjailija, joka on jo pitkÀÀn asunut Englannissa. HÀn kirjoittaa erityisesti viihteellisiÀ feel good -romaaneja, jotka ovat saaneet vankan lukijakunnan. Nykyisin Lily Emme työskentelee tÀysipÀivÀisesti kirjailijana, mutta hÀn on opiskellut sekÀ lastentarhanopettajaksi kuin myös puutarhuriksi.


Narrator: Anu Vilhunen
Duration: