(24)

Kielletyt paikat: Autonasentaja - eroottinen novelli

audiobook & e-book


"He ovat alasti rasvamontussa, ja Mercedes on heidÀn ylÀpuolellaan. Sebastian suutelee Stellan kaulaa samalla, kun Stella vaihtaa kaksi etujarruletkua. Stella työskentelee kuin transsissa. Muistikuva miehen purkautuvasta kalusta hÀnen suussaan sekoittuu fantasioihin siitÀ, miltÀ mies tuntuisi hÀnen sisÀllÀÀn. HÀnen pillussaan. HÀn ei ole koskaan kÀynyt nÀin kuumana."

ErÀÀnÀ myöhÀisenÀ kesÀiltana, kun autonasentaja Stella on sulkemassa verstasta, hyvin pukeutunut Sebastian, jolla on kiihkeÀt siniset silmÀt, rullaa sisÀÀn Mercedes-Benz W109:n. Nuorukainen vaatii Stellaa korjaamaan autonsa rikki menneet jarrut. Stella kieltÀytyy kerran toisensa jÀlkeen, mutta mies jatkaa inttÀmistÀÀn. Miehen siniset silmÀt eivÀt jÀtÀ Stellaa rauhaan, ja hÀn tuntee, kuinka mies nielee hÀntÀ katseellaan. Lopulta Stella suostuu auttamaan. YhdellÀ ehdolla. Ja ehto on kova.

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missÀ kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hÀnen eroottisia fantasioitaan. HÀn kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeÀ, kun sitÀ vÀhiten odottaa.


Narrator: Elise Mantere
Duration: