(0)

Kongeborgens hemmelighed

audiobook & e-book


De københavnske teenagedrenge Milas og Conrad skal pü campingferie med Conrads forÌldre langt ude pü Lars Tyndskids mark. Der er lagt op til en sommerferie som alle andre, vennerne tager pü besøg hos deres nye ven Carl-Christian, som bor pü en gürd i nÌrheden af campingpladsen.

Carl-Christians forĂŚldre er ikke hjemme, men de har ladet en forfatter, som drengene ikke kender, bo i huset, mens de er vĂŚk. Drengene fĂĽr hurtigt pĂĽ fornemmelsen, at der er noget mystisk ved den fremmede mand. Inden lĂŚnge kommer de pĂĽ sporet af en vaskeĂŚgte forbrydelse, som de sĂŚtter sig for at opklare. Nu bliver sommerferien pludselig lige lovligt spĂŚndende!

"Kongeborgens hemmelighed" er første bind i serien om vennerne Milas og Conrad.

Martin Rasmussen og Michael Rasmussen (begge født 1975) er tvillinger og opvokset pü landet nÌr Faxe. Skoven og naturen var deres legeplads som børn, og sammen med deres fascination af eventyr ledte dette en dag til, at de prøvede at skrive en børnebog sammen i 2011. Nu har de skrevet sammen i mere end 10 ür, og udgivet forskellige børnebøger siden 2014.