(0)

lev vel

E-book


'lev vel' er en samling af linjer fra livet. Bogen er let at lĂŠse og alle kan finde tid til at lĂŠse eller bladre i denne bog. Du kan bladre frem og tilbage i den eller gemme dine yndlingslinjer til senere. Du bestemmer selv, hvordan du vil bruge bogen. Den er dit kompas til livet.

Gennem denne samling vil du opdage, hvordan livet kan vÊre bÄde smukt og udfordrende pÄ samme tid. Du vil lÊre, hvordan du kan navigere gennem livets op- og nedture med en positiv og optimistisk holdning.

Hvert enkelte side i denne bog vil give lÊseren vÊrdi, og der bliver lagt op til at lÊse mellem linjerne og mÄske opdage noget nyt. Livet er fortryllende i alle sine op- og nedture, hvilket bogen prÞver at sÊtte i perspektiv. Den retter sig bÄde som en ungdomsbog, hvor man endnu er usikker pÄ livet, og den retter sig mod voksne der mÄske stadig har noget at lÊre i livet. Eller i hvertfald blive mindet om, de smÄ glÊder i livet, som hurtigt kan blive glemt i en travl hverdag. Og selv i en travl hverdag er denne hÄndbog altid hurtig at hive frem og lÊse et par enkelte sider, for at komme pÄ rette spor igen.