(0)

Livet som rejseleder

E-book


En fuldstÊndig fantastisk, farverig og meget Êrlig selvbiografi af en meget ung Mikkel, som tager ud i verden for at udleve sin drÞm, og om hvordan han - trods sin unge alder - formÄr at opnÄ alle niveauer af det meget spÊndende job som rejseleder, med den mission at give hver eneste feriegÊst en unik oplevelse.

Bogen er en skildring af, hvordan man kommer helt til tops i en til tider hÄrd branche, dels ved at arbejde hÄrdt, men i lige sÄ hÞj grad ved at vÊre den mest kreative og den som forstÄr at tÊnke ud af boksen, nÄr tallene pÄ bundlinjen er rÞde. Den som tager ansvaret for sine handlinger og er en god kollega og chef, men samtidig ogsÄ er den som kan sige fra, nÄr situationen krÊver det og sige farvel til en god stilling eller at afskedige dÄrlige medarbejdere.

Mikkel er ikke bange for at afslĂžre, hvad der i virkeligheden skete og ikke bare hvad pressen skrev.

"Livet som rejseleder" er en selvbiografi pÄ godt og ondt, men samtidig en fortÊlling med masser af humor og glÞd. Mikkel er ikke bange for at udlevere sig selv og har en fin situationsfornemmelse for, hvornÄr han skal se indad.