(3)

Maia Aela

audiobook


Tillsammans med Maia Aela fÄr du följa med pÄ en inre och yttre resa, dÀr Àventyret gÄr ut pÄ att avtÀcka de eviga nycklarna till skapandet av den femte dimensionens paradisvÀrld. Vi Àr nu mogna att lyssna pÄ vÄra kÀra bundsförvanter frÄn Plejaderna, som Àr hÀr för att upplysa oss om vÄr inre gudomliga essens, för att vi Àntligen ska fÄ tillgÄng till vÄr hela gudomliga potential. Tiden vi lever i nu talade inkafolket om i sina profetior. De sÄg hur vi i vÀstvÀrlden skulle börja vÄrda vÄrt inre gudomliga frö, och likt nya inkamÀstare vandra ut i vÀrlden och göra den fri och hel igen. Det börjar med att vi sjÀlva blir fria och hela.

Maia möter en man ifrÄn Peru som hÀrstammar ifrÄn inkafolket. Han bÀr med sig en stor hemlighet, som han avslöjar för Maia nÀr han Àr helt sÀker pÄ att hon Àr den kvinna, han enligt profetiorna har vÀntat pÄ i hela sitt liv. Deras resa till Paris blir början pÄ ett magiskt Àventyr som skapar eviga konstanter inom Maia, vilka aldrig gÄr att bryta. Visionen hon lÄter avtÀcka i den hÀr boken, Àr inte bara för henne, utan Àven för dig. Mötet med förfÀderna frÄn Plejaderna ger mÄnga viktiga nycklar till din egen skapelseberÀttelse.

Följ Maia pÄ sin resa och lÄt dig sjÀlv finna vÀgen till paradiset och den nya dimensionsöverskridande kommunikationen med ljusvarelser och bundsförvanter frÄn andra galaxer. Det Àr nÀr vi kommit upp ur vÄr dvala, och ser allt klart som kÀrlekens vÀrme blir allenarÄdande i vÄr vÀrld. Det uppdrag vi har kommit till Jorden för att göra, i just den hÀr tiden, Àr ett mycket kÀrt och viktigt uppdrag. LÄt dig hÀnföras och upplyftas. VÀrlden vÀntar pÄ dig! Den nya mÀnniskan Àr Du!


Narrator: Jennyli Gustafsson

Duration: