(261)

Majakkamestari

audiobook & e-book


Murhamysteerin jÀljet johtavat vanhalle majakalle

SyyshÀmÀrÀ on laskeutunut SotenÀsiin. Poliisin anayytikko Karl Ström lÀhtee viikonlopuksi HÄllön retkeilymajalle aikomuksenaan viettÀÀ pari pÀivÀÀ kaikessa rauhassa ja saattaa loppuun keskenerÀinen työtehtÀvÀ. HÀnen iltakÀvelynsÀ pÀÀttyy kuitenkin karmivaan löytöön MarmorbassÀngenin uimarannalla: kylmÀssÀ vedessÀ viruu nuoren naisen ruumis. TÀmÀ osoittautuu Yhdysvaltojen suurlÀhettilÀÀn tyttÀreksi, Tricia Anderseniksi, ja kÀynnistyvÀ tutkinta saa paljon huomiota Valkoista taloa myöten.

Tapaus nousee poliisissa etusijalle, ja Sandra Haraldsson ja Dennis Wilhelmsson saavat sen ratkaistavakseen. Karl Ström osoittautuu pian pÀÀepÀillyksi. HÀnen avovaimonsa Lisa aloittaa oman yksityisen tutkintansa puhdistaakseen miehensÀ nimen, mutta mitÀ pidemmÀlle tutkinta etenee, sitÀ synkemmÀltÀ kaikki nÀyttÀÀ.

Sandran ja Dennisin tutkimukset johdattavat heidÀt HÄllön vanhalle majakalle, joka on suojellut Soten niemenkÀrjen merenkulkijoita yli sata vuotta ja josta perinteisesti huolehtivat majakkamestarit perheineen. Sandra ja Dennis miettivÀt, onko vanhojen majakkamestareiden ja kuolleen Tricia Andersenin vÀlillÀ jokin yhteys.

Ruotsalainen Anna Ihrén kulkee Viveca Stenin ja Camilla LÀckbergin jalanjÀlkiÀ kirjoittamalla pikkukaupunkiin sijoittuvia murhamysteerejÀ. Majakkamestari on neljÀs osa Smögenin idylliseen merenrantakylÀÀn sijoittuvassa jÀnnityssarjassa. Smögenin jylhÀt rannikkomaisemat, ÀÀrimmÀiset sÀÀolosuhteet ja pikkukylÀn salaisuudet ovat lumonneet kymmenettuhannet lukijat ja kuuntelijat Ruotsissa.


Narrator: Karoliina Kudjoi
Duration: