(0)

Midt i Musikken

E-book


Frederiksberg 1996. Den unge Solo starter pĂ„ musikbiblioteket, hvor hun bliver en del af holdet, der servicerer de mange lĂ„nere. Det er en arbejdsplads med et fĂŠllesskab, der drejer sig om musik. I Årene op til 2004 danner AllĂ©gade 5 ramme om al slags lidenskab. Personalet har deres rutiner, men de ved sjĂŠldent, hvad dagene bringer, nĂ„r de Ă„bner for publikum. Myldrende mangfoldighed, skĂŠve eksistenser, kendte, ukendte og spĂžgelserne ikke mindst. De tidligere beboere har aldrig helt forladt huset og viser vej tilbage i historien.

Fire generationer – Solo, LĂŠrke, Tone og Skala – er indgangsvinklen til en beskrivelse af hverdagslivet pĂ„ et Musikbibliotek hvor ingenting bliver som forventet. KĂŠrlighed opstĂ„r og sĂŠtter prĂŠg pĂ„ rutinerne i det atmosfĂŠrefyldte hus, og imens strĂžmmer musikken bĂ„de den sĂžde, den hĂ„rde og den hjerteskĂŠrende i Riises Landsted, hvor bĂ„de hjerterum og pladsmangel er stor.

Midt i Musikken er en humoristisk, opdigtet fortÊlling fra en tid hvor musik blev afspillet pÄ LP eller CD, og hvor alle ekspeditioner var personlige. Musikken er omdrejningspunktet i fortÊllingen og vokser ud af siderne til inspiration. Historien bygger pÄ virkelige hÊndelser.